Hoekwoning Roosendaal

Onze ruime gezinswoning, waar ik met mijn man, 2 kinderen en onze hond woon. Mijn oudste zoon heeft ASS en mijn man herkent veel van deze kenmerken bij zichzelf. Binnen ons gezin had iedereen behoefte aan rust, balans en orde. Al hou ik ook van drukke prints en knallende kleuren. We hebben ervoor gekozen om de keuken in het midden van het eet- en woongedeelte te plaatsen. De keuken bevindt zich in een extra hoek en is daardoor vanaf de bank niet altijd zichtbaar, dit zorgt voor rust. Buiten het zicht van de andere leefruimtes is een aparte studeer- en werkhoek gecreëerd, waar ieder van ons zich goed kan focussen. Qua kleur is er op de muren een neutraal kleurenpalet gebruikt. Enkele muren zijn voorzien van behang met een print. De plaats van dit behang is bewust gekozen, zodat het niet constant zichtbaar is, waardoor het toch een rustig geheel blijft. Bij de meubels is er een combinatie van warme, koele en natuurlijke tinten. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke producten, zoals hout. Dit geeft een aangename sfeer, het brengt warmte, rijkdom en rust. Aan ieder individu is gedacht, maar het huis vormt een veilige en unieke thuisbasis voor het hele gezin.

Zie hieronder de oorspronkelijke situatie.