Ontwerp zonder titel (56)

Over Priscilla

Mijn naam is Priscilla, maar vrienden en familie noemen mij meestal Pris. Met mijn man Gert-Jan, 2 jongens Noah en Bjorn en onze hond Cooper woon ik in Roosendaal.

De liefde voor interieur is er al vanaf dat ik een klein meisje was. Echter toen ik een keuze moest maken, ben ik voor de gehandicaptenzorg gegaan. Daar heb ik vele plezierige jaren gewerkt met mensen een verstandelijke en visuele beperking, gecombineerd met ADHD (druk en snel afgeleid) en ASS (autisme). Binnen deze sector heb ik een switch gemaakt en aantal jaren gewerkt met mensen met NAH (niet aangeboren hersenletstel).

Ook op persoonlijk vlak ben ik bekend met de doelgroep ASS, mijn oudste zoon heeft ASS.

Door mijn diagnose chronisch pijnsyndroom en de afronding van onze eigen grote verbouwing besloot ik de sprong te gaan wagen en volledig voor interieurontwerp en interieurstyling te gaan. Omdat ik toen veel op gevoel deed, heb ik in 2021 een opleiding tot interieurstyliste gevolgd, zodat ik ook de onderliggende theorie leerde kennen.

Zo ben ik in het begin van 2022 mijn eigen bedrijf gestart en als interieurontwerper aan de slag gegaan.

De combinatie van mijn werk in de zorg, privésituatie en liefde voor kleur, meubels, materialen en styling, heeft ervoor gezorgd dat ik hier iets mee wilde doen. Met als resultaat het ontwerpen van prikkelvriendelijke interieurs.

Door mijn inlevingsvermogen en focus op de hulpvragen ontwerp ik goed doordachte, functionele en mooi ingerichte ruimtes. In iedere ruimte komt rust en ordelijkheid terug, waarbij ook aan het knusse en persoonlijke aspect wordt gedacht.

Naast bezig zijn met interieurs, ben ik gek op reizen naar mooie landen, genieten in de natuur met mijn gezin en het lezen van een goed boek. Ook ben ik een fervent sporter. Je vindt mij meerdere malen per week in de sportschool en tennis is mijn passie.