Samen aan de slag! 

 De stappen die we volgen zijn een leidraad, maar persoonlijk contact en afstemming op jouw hulpvragen en wat jij aankan, staat centraal. 

Onderstaande stappen zijn gebaseerd op een prikkelvriendelijk advies. 

Stap 1: Kennismakingsgesprek
We hebben het eerste contact. Ik bel je om kennis te maken en te vragen naar jouw behoeftes en problemen binnen jouw interieur. Via de mail krijg je een offerte, waarin je kunt teruglezen hoe ik aan de slag ga met jouw woonwens(en).

Stap 2: Intakegesprek
Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes. Ik kom bij je langs en vraag uitgebreid naar jouw wensen, maar ook naar de uitdagingen waar jij in het dagelijks leven mee te maken hebt. We bespreken en bekijken de ruimte(s) waar het om gaat.

Stap 3: Voorlopig ontwerp
Alle input die we samen verzameld hebben, zet ik in een voorlopig ontwerp. Mijn inspiratie komt in een moodboard, om zo het gevoel te visualiseren. Vanuit daar maak ik een voorlopig 2D-plattegrond, met daarbij diverse opties voor de indeling. Ook maak ik een eerste opzet voor bijvoorbeeld de kleuren en materialen.

Stap 4: Tussengesprek
We hebben een afspraak bij je thuis. Mijn gemaakte keuzes leg ik aan je voor. Ik vertel hoe jouw behoeftes en wensen hierin mee zijn genomen. Na de afspraak ontvang je het voorlopige werk ook digitaal, zodat je het op jouw tempo nog kan bekijken. De feedback die ik van jou hierop ontvang, neem ik mee in het verdere ontwerpproces.

Stap 5: Definitief ontwerp
Nu komt alles samen! Ik ga een definitief ontwerp maken. Zo maak ik een 2D-plattegrond met maatvoering en zet ik mijn kleur-, materiaal- en meubeladvies op papier.

Stap 6: Planpresentatie
Het einde! Ik kom bij je thuis om het gehele plan aan je te presenteren. Je ontvangt van mij op papier en digitaal de uitwerkingen van alle onderdelen binnen het interieurontwerp. Om het tastbaar en visueel te maken, krijg je van mij kleurstaaltjes van de toegepaste kleuren. Nu kun jij aan de slag met het uitvoeren van het advies.