Wil je meer energie en (werk)plezier bij je werknemers of cliënten? Ga voor een prikkelvriendelijke omgeving!

Prikkelvriendelijke interieurs in zakelijke ruimtes of het optimaliseren van leefomgevingen is belangrijk voor het welzijn en de tevredenheid van je werknemers of cliënten.

Het inrichten van bijvoorbeeld een bedrijfskantine, waar werknemers kunnen ontspannen en opladen tijdens pauzes, draagt bij aan een positieve werkomgeving. Het moedigt werknemers aan om even afstand te nemen van hun taken en fris en energiek terug te keren naar hun werk. Gelukkige werknemers zijn productiever en meer betrokken zijn bij hun werk.

Hetzelfde geldt voor het creëren van comfortabele leefomgevingen voor cliënten. Ook hierbij wordt rekening gehouden met kleuren, sfeer en praktische aspecten, om zo hun welzijn te bevorderen.

Instapadvies

 • Diverse indelingsopties: Je krijgt verschillende indelingsopties voor de betreffende ruimte. Deze opties worden zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met de behoeften van het bedrijf en de werknemers of cliënten.

 • Presentatie: Ik licht de sterke aspecten van elke indelingsoptie toe, wat de besluitvorming vergemakkelijkt. Door de voordelen van elke optie duidelijk te maken, kun je voor je werknemers of cliënten een weloverwogen beslissing nemen.

 • Gezamenlijke keuze: Na het aanleveren van de diverse indelingsopties wordt er via telefonisch of online contact een gezamenlijke keuze gemaakt.

 • Moodboard: Vanuit het gekozen ontwerp ontwikkel ik een moodboard. Dit visuele hulpmiddel geeft een duidelijk beeld van de gewenste sfeer en uitstraling voor de ruimte. Het moodboard kan bestaan uit afbeeldingen, kleuren, texturen en andere elementen die de gewenste ambiance illustreren.

 • Kleurplan en wandbekleding: Op basis van het moodboard stel ik een specifiek kleurplan op voor de ruimte. Bovendien wordt er ook gedacht aan wandbekleding, zoals behang en akoestische wandpanelen in verschillende materialen, om de esthetiek en functionaliteit te verbeteren.

 • Comfortabele werk- of leefomgeving: Het uiteindelijke doel van dit instapadvies is om werknemers of cliënten een comfortabele werk- of leefomgeving te bieden. Dit heeft als resultaat dat zij zich prettiger voelen in de ruimte en meer (werk)plezier ervaren.

 • Naslagwerk: Je ontvangt van dit alles digitaal het naslagwerk.

Investering: €795,-

Advies op maat

Naast het instapadvies is een advies op maat mogelijk. Dit advies is uiteraard ook gebaseerd op het vergroten van het werkplezier van je werknemers of het woongeluk van cliënten.

Dit advies bestaat uit dezelfde onderdelen van het instapadvies. Daarnaast is er keuze uit verschillende mogelijkheden:

 • Materiaaladvies voor vloeren en raamdecoratie

 • Meubeladvies passend bij de indeling en behoeften

 • Lichtadvies

 • Concrete shoppinglijst, om direct aan de slag te kunnen

 • 3D-ontwerpen, om de adviezen visueel te maken.

 • Ik kan als tussenpersoon fungeren bij het inkopen van alle materialen en meubels die vanuit het advies naar voren zijn gekomen. 

Verder heb ik specifieke ervaring in het werken met doelgroepen die mogelijk bepaalde uitdagingen hebben, zoals mensen met ADHD, ASS en NAH. Hiervoor kan ik aanpassingen doen in de vorm van contact en hoeveelheid afspraken, om zo aan de specifieke wensen en behoeften van deze cliënten te voldoen.

Samen met het bedrijf of de cliënt overleg ik wat het beste bij jullie past. Dit maatwerk is de kern van mijn aanpak. Als er vragen zijn of als je specifieke informatie wilt, sta ik voor je klaar!


Investering: v.a. €995,-

* Prijzen zijn vanaf en incl. BTW.
* Prijzen zijn gebaseerd op één ruimte. 
* Verdere aanpassingen worden per uurtarief berekend.
* Binnen een straal van 10 km van postcode 4703 NG worden geen reiskosten berekend, hierboven geldt een tarief van €0.50 per km (kosten vervoer en tijd).  Ook parkeerkosten bij betaald parkeren breng ik in rekening. 

Prikkelvriendelijke kantine

In dit ontwerp is er rekening gehouden met zowel het comfort van de werknemers als de visuele esthetiek. Zo is er een omgeving gecreëerd waar mensen zich op hun gemak voelen en kunnen ontspannen.

Er is gebruik gemaakt van kleuren die aansluiten bij het bedrijfslogo, dit behoudt de uniforme uitstraling, maar creëert bij de werknemers ook een gevoel van herkenning en verbondenheid.

Er is een variatie aan zitmogelijkheden. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Daarom kan er in deze ruimte gekozen worden voor sociale interactie of meer privacy.

Ten slotte is er een speelse ruimte. Dit stelt de werknemers in staat om even helemaal los te komen van werk en plezier te hebben. Hier is voor een groene wand gekozen, die bijdraagt aan het welzijn van de werknemers.

Door de gehele kantine zijn diverse akoestische oplossingen te vinden, in de vorm van houten akoestische wandpanelen, vilten wandpanelen met het bedrijfslogo en een grote fotowand die volledig voorzien is van een akoestische vulling.